Someron Soundin infotilaisuus ma 23.1.

Suviheinäviikoilla kuunnellaan Someron Soundia

Somero juhlii 150-vuotisjuhlavuottaan samalla kun Suomi täyttää 100 vuotta ja Badding täyttäisi 70. Yksi tapa juhlistaa tätä ainutkertaista vuotta on Suviheinäviikot, jonka tämän vuoden juhlateema on Someron Soundi.

Pähkinänkuoressa Someron Soundin ajatus on tuoda esille somerolaisuutta eri ”äänien” kautta, jolloin somerolaisuuden monimuotoisuus ja monet kasvot pääsevät kaikki esille.

Someron Soundin infotilaisuus pidetään ma 23.1. klo 17 valtuustosalissa. Tähän infotilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki tapahtumanjärjestämisestä kiinnostuneet.

Infotilaisuudessa esitellään Someron Soundi -teema ja teemapäivät, käydään läpi jo suunnitteilla olevia tapahtumia ja vaihdetaan tietoa tapahtumajärjestäjien kesken. Näin pyritään välttämään pahimmat päällekkäisyydet tapahtumissa sekä löytämään itselle uusia yhteistyökumppaneita. Paikalle saapuvat pääsevät siis luonnollisesti tutustumaan myös muihin paikkakunnalla tapahtumia järjestäviin.

Tapahtumapäivät ovat 30.6.-16.7.2017. Kunakin teemapäivänä saa järjestää minkälaisia tapahtumia vain, joskin on hyvä, jos jonkinlainen aasinsilta päivän teemaan on löydettävissä. Someron Kulttuuri on muodostanut tapahtumalle oman työryhmän, jota vetää kulttuurituottaja Mirka Alhonen.

Voit ilmoittaa jo nyt tiedossa olevat tapahtumasi kulttuurituottaja Mirka Alhoselle (mirka.alhonen (at) somero.fi). Tiistaihin 17.1. mennessä ilmoitetut tapahtumat pyritään mahduttamaan myös tapahtumaflaieriin, joka on jaossa juhlavuosien avajaistanssiaisissa 28.1.2017.