Suviheinäviikot 2017 – 150 v Someron Soundia

Suviheinäviikot 2017 – 150 v Someron Soundia

Ilmoita tapahtumasi 31.3. mennessä (mirka.alhonen (at) somero.fi)!

Somero juhlii 150-vuotisjuhlavuottaan samalla kun Suomi täyttää 100 vuotta ja Badding täyttäisi 70. Yksi tapa juhlistaa tätä ainutkertaista vuotta on Suviheinäviikot, jonka tämän vuoden juhlateema on Someron Soundi.

Pähkinänkuoressa Someron Soundin ajatus on tuoda esille somerolaisuutta eri ”äänien” kautta, jolloin somerolaisuuden monimuotoisuus ja monet kasvot pääsevät kaikki esille.

Tapahtumapäivät ovat 30.6.-16.7.2017. Kunakin teemapäivänä saa järjestää minkälaisia tapahtumia vain, joskin on hyvä, jos jonkinlainen aasinsilta päivän teemaan on löydettävissä. Someron Kulttuuri on muodostanut tapahtumalle oman työryhmän, jota vetää kulttuurituottaja Mirka Alhonen. Kulttuurituottajalta voit myös tiedustella lisätietoja teemoihin ja nyt jo tiedossa oleviin tapahtumiin liittyen.

Suviheinäviikkojen teemapäivät vuonna 2017 ovat seuraavat:

30.6. Baddingin ääni

1.7. Kohtaamisen ääni

2.7. Luonnon ääni

3.7. Nostalgian ääni

4.7. Leivän ääni

5.7. Nuorten ääni

6.7. Kirjallisuuden ääni

7.7. Taiteiden ääni

8.7. Monosen ääni

9.7. Liikkeen ääni

10.-15.7. Ystävyyden viikko

16.7. Ystävyyden päivä

 

Suviheinäviikkojen yhteismarkkinointia varten kootaan paikkakunnan tapahtumat yhteen maaliskuun lopussa. Tämän jälkeen tapahtumalistaus lähtee taitettavaksi ja siitä edelleen painettavaksi. Someron Kulttuuri ry kokoaa tapahtumien tiedot yhteen ja toimittaa ne kootusti kaupungin elinkeinotoimelle, joka huolehtii Nostalgiaviikon yhteismarkkinoinnista.

Ilmoita siis tapahtumasi kulttuurituottaja Mirka Alhoselle (mirka.alhonen (at) somero.fi) pe 31.3.2017 mennessä! Ilmoita tällöin vähintään tapahtumasi otsikko, järjestäjä, kellonajat, hieman tapahtuman sisällöstä, mahdolliset pääsymaksut, onko tapahtuma Somero 150 – tai Suomi 100 -tapahtuma ja muut oleelliset tiedot.

Huomioithan että tasapuolisuuden ja ajan puutteen vuoksi tapahtumien perään ei ole erikseen mahdollista kysellä! Jos et ehdi ilmoittaa tapahtumaasi ajoissa yhteismarkkinoinnin painomateriaalia varten, voit vielä pyytää että tapahtuma lisätään Suviheinäviikkojen verkkosivuille.