Nostalgiaviikko 2017 – ilmoita tapahtumasi

Nostalgiaviikko 2017 – ilmoita tapahtumasi 31.3. mennessä

Kiitelty ja kehuttu Nostalgiaviikko tulee jälleen 22.-28.5.2017! Nostalgiaviikolla tapahtumia voi järjestää kuka vain – kaikki ovat tervetulleita tuomaan 50- ja 60-lukujen nostalgista tunnelmaa tapahtumillaan ja tempauksillaan esiin! Someron Kulttuuri ry kokoaa tapahtumien tiedot yhteen ja toimittaa ne kootusti kaupungin elinkeinotoimelle, joka huolehtii Nostalgiaviikon yhteismarkkinoinnista.

Nostalgiaviikon yhteismarkkinointia varten kootaan paikkakunnan tapahtumat yhteen maaliskuun lopussa. Tämän jälkeen tapahtumalistaus lähtee taitettavaksi ja siitä edelleen painettavaksi. Ilmoita siis tapahtumasi kulttuurituottaja Mirka Alhoselle (mirka.alhonen (at) somero.fi) pe 31.3.2017 mennessä! Ilmoita tällöin vähintään tapahtumasi otsikko, järjestäjä, kellonajat, hieman tapahtuman sisällöstä, mahdolliset pääsymaksut, onko tapahtuma Somero 150 – tai Suomi 100 -tapahtuma ja muut oleelliset tiedot.

Huomioithan että tasapuolisuuden ja ajan puutteen vuoksi tapahtumien perään ei ole erikseen mahdollista kysellä! Jos et ehdi ilmoittaa tapahtumaasi ajoissa yhteismarkkinoinnin painomateriaalia varten, voit vielä pyytää että tapahtuma lisätään Nostalgiaviikon verkkosivuille.

Lisätietoja:

Tanja Uusitalo (markkinointi, tapahtumakonsepti)
Elinkeinoasiantuntija
Someron kaupunki
044 7791 282
tanja.uusitalo (at) somero.fi

Mirka Alhonen (tapahtumien koonti)
Kulttuurituottaja
Someron Kulttuuri ry
044 7791 383
mirka.alhonen (at) somero.fi