Someron Kulttuurin vappu 2017

Someron Kulttuuri ry:n vappuperinteet alkavat vappuaattona 30.4. klo 18.00 Someron torilta, jossa Uuno Syrjälän härkäpatsas saa jo neljännen kerran vapun kunniaksi lakin sarvilleen. Härkä myös saa kaivattua kohennusta ulkonäölleen, sillä Someron Lions Club kunnostaa kevään aikana härkäpatsaan.

Tilaisuuden ohjelmassa on lakituksen lisäksi elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalon puhe, Someron Kulttuurin kulttuurituottaja Mirka Alhosen puhe sekä Someron Laulumiesten esiintyminen. Joni Rintamaa Someron Lions Clubista kertoo härkäpatsaasta sekä sen kunnostuksesta ja Olla-Riitta Aarikka lausuu runon härälle. Lions Club lakittaa tämän jälkeen härkäpatsaan.

Vappupäivän aamu 1.5. polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Someron Laulumiesten perinteisellä vapputervehdyksellä. Tapahtuma alkaa Kiiruun puistossa klo 10.00.

Tervetuloa iloiseen vapun viettoon!