Suomi 100 -juhlakavalkadi

Sun päiväs koittaa, oi synnyinmaa!

 

Juhlakavalkadi kertoo itsenäisyyden historiasta taiteen keinoin

Someron Kulttuuri ry järjestää Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi mittavana yhteistyöprojektina toteutettavan Suomi 100 -juhlakavalkadin. Juhlakavalkadi johdattaa katsojat halki Suomen itsenäisyyden kymmenluvuittain, mahdollisimman monia taiteen aloja hyödyntäen ja tarjoten tietoa historiasta. Tarina alkaa tsaarin ajan Suomesta ja kulkee aina sota-aikojen, nousukauden ja laman kautta 2010-luvun Suomeen. Kavalkadin juontajana toimii Suomi-neito, jota esittää Miia Raivikko.

Lavalle on tulossa useita kymmeniä esiintyjiä, kaikki paikkakuntalaisia tai lähialueelta. Jokainen yhdistys ja esiintyjä pääsee esittelemään omaa ydinosaamistaan osana suurempaa kokonaisuutta. Suomi 100 -juhlakavalkadi on Someron Kulttuurin – ja koko Someron – tämän vuoden päätapahtuma itsenäisyyden juhlavuoteen liittyen. Kavalkadi on myös osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa ja saa käyttää Suomi 100 -logoa viestinnässä.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan 100-vuotiasta itsenäistä Suomea!

 

Väliaikatarjoilut

Varaa väliaikatarjoilut mieluiten etukäteen. Tee varauksesi ti 3.10. mennessä osoitteessa uimahalli.kahvio@somero.fi. Näin saat tilaamasi tarjoilut valmiiksi katettuna pöytään ja vältyt jonottamiselta. Kahvion toiminnasta vastaa Someron Liikunta ry. Listan väliaikatarjottavista löydät täältä: http://www.someronliikunta.fi/suomi-100—juhlakavalkadi.html

 

Bussikuljetukset

Juhlakavalkadin esityksiin järjestetään molempina päivinä bussikuljetus. Liikennöitsijänä toimii Kasilinja Oy. Lauantaina 7.10. bussivuoro ajetaan Itä-Somerolta Monitoimitalolle ja takaisin. Sunnuntaina 8.10. bussivuoro ajetaan Länsi-Somerolta Monitoimitalolle ja takaisin. Edestakainen bussilippu maksaa yhteensä 15 euroa.

Bussikuljetusten paikat varataan verkossa, jossa myös kerrotaan tarkempi kyytiinnousupaikka. Klikkaamalla kunkin päivän varauslinkkiä näet myös kuljetusten suunnitellun reitin.

Lauantain 7.10. kuljetus (Itä-Somero): http://kasilinja.bussimatkat.fi/matka/59767

Sunnuntain 8.10. kuljetus (Länsi-Somero): http://kasilinja.bussimatkat.fi/matka/59770

Lisätietoja kuljetuksista:

Kasilinja Oy
0400509242

Someron Kulttuuri ry
044 7791 383

 

Esittämisajat:

la 7.10. klo 19
su 8.10. klo 15
Monitoimitalolla

Vapaa pääsy

 

Lisätietoa

Kulttuurituottaja Mirka Alhonen
mirka.alhonen (at) somero.fi
044 7791 383

 

 

juhlakavalkadi suomineito (1)-page-001