Uusi kulttuurituottajan sijainen on Liisa Mattila

Liisa Mattila aloitti uutena kulttuurituottajan sijaisena 16.10.2017 alkaen

Kulttuuri ry:n johtokunta valitsi kokouksessaan uudeksi kulttuurituottajan sijaiseksi Liisa Mattilan. Liisa Mattila on 56-vuotias ja asuu Kaarinan Kuusistossa. Hän on koulutukseltaan kulttuurimanageri ja tehnyt parinkymmenen vuoden ajan erilaisia kulttuurialan tapahtumia ja töitä Varsinais-Suomessa.

Viime aikoina hän on esimerkiksi tehnyt Mattelmäen kesäteatteriin tuotantoja ja ollut mukana Turun ja Naantalin musiikkijuhlissa, sekä toiminut yrittäjänä. Lisäksi hän on toiminut Oopperakammari ry:n toiminnanjohtajana ja tuottanut useita oopperatuotantoja Turkuun.

Liisa aloittaa työt perehdytyksellä ja nykyisen kulttuurituottajan sijaisen Mirka Alhosen viimeinen työpäivä on pe 27.10. Liisan sijaisuus kestää sopimuksen mukaan 31.12.2019 saakka.

Liisa on myös mukana Someron Tanssi-Tähti-kilpailussa Ahti Kukkosen parina 25.11.2017 Teeriharjulla.

Tervetuloa Liisa!