Liity jäseneksi.

suvikukkajuhla-070

Kuva: Manu Kärki

Haluaako yhdistyksesi liittyä Someron Kulttuuri ry:n jäseneksi? Someron Kulttuurin jäsenenä olet vaikuttamassa somerolaisen kulttuurin järjestämiseen ja päätöksentekoon, kuulet tuoreimmat kulttuuriuutiset ensimmäisenä sekä pääset nauttimaan muista jäseneduista.

Jäsenmaksu on 30 euroa ja liittymismaksu 50 euroa.

Jäsenedut

Jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus asettaa edustajansa ehdolle johtokunnan kokoonpanoon, jolloin syyskokouksessa valitut jäsenet pääsevät käyttämään ääntä johtokunnan kokouksissa. Yhdistyksien yhteyshenkilöille tulevissa jäsenkirjeissä on tiivistetty Someron Kulttuurin uusimmat suunnitelmat sekä johtokunnan tekemät päätökset.

Lisäksi jäsenyhdistysten on mahdollista käyttää Kiiruun talon salia ja keittiötä sekä Kiiruun Kivimakasiinia jäsenhintaan. Jäsenyhdistysten on myös mahdollista käyttää kulttuurituottajaa apunaan tietyissä tapauksissa ja esimerkiksi järjestää tapahtumia Kulttuuri ry:n kautta tai yhteistyössä sen kanssa.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan kulttuuriasioihin!

Jäsenhakemus

Lähetä allekirjoitettu jäsenhakemus kulttuurituottajalle (mirka.alhonen (at) somero.fi). Johtokunta käsittelee jäsenhakemukset kokoustensa yhteydessä. Vastaa hakemuksessa vapaamuotoisesti seuraaviin kysymyksiin:

  1. Oletteko kulttuuri- tai taideyhdistys? Selventäkää tarvittaessa mitä toimintaanne kuuluu. Jos ette, kertokaa omin sanoin miten kulttuuri liittyy olennaisesti järjestönne toimintaan.
  2. Mitä Kulttuuri ry:n jäsenyys antaa omalle yhdistyksellenne?
  3. Miten haluaisitte edistää Kulttuuri ry:n toimintaa omalla panoksellanne?
  4. Onko toimintanne poliittisesti sitoutumatonta? Mitä tämä tarkoittaa toiminnassanne?