Someron Laulumiehet.

mieskuoro

Hei mies!

Laulattaako sinua? Luuletko, että voisit ja haluaisit kehittyä siinä paremmaksi? Haluaisitko kokea olevasi osa miesten omaa juttua? Älä epäröi enempää vaan tule mukaan jämerään ja luonnikkaaseen somerolaiseen mieskuorotoimintaan, Someron Laulumiehiin.

Kuten kuvasta näkyy, kuoromme ei ole nykyasussaan kooltaan valtava, mutta minkä laulamme, laulamme sen kaikkemme antaen. Ja joskus jopa hyvin! Perinteisen mieskuoromusiikin lisäksi ohjelmistoomme kuuluu kansanlauluja, viihdemusiikkia ja iskelmiä.

Kuoromme on vuosikymmenten aikana esiintynyt sadoissa erilaisissa tilaisuuksissa. Perinteisiimme on kuulunut vappuaamun laulutervehdys Kiiruun puistossa taikka Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin osallistuminen. Olemme olleet mukana myös jouluaaton kirkossa sekä sen jälkeisessä joulurauhan julistamisessa. Olemme pitäneet omia konsertteja tai esiintyneet yhdessä toisten kuorojen kanssa. Lukemattomien järjestöjen juhlaohjelmassa mainitaan Laulumiesten nimi, kuten myös Somero-Seuran kesäjuhlissa. Perhejuhlissa olemme olleet mukana juhlistamassa merkkipäiviä ja ottamassa osaa omaisten suruun läheisen henkilön muistotilaisuuksissa.

Jos mielenkiintosi heräsi, olet vanha konkari, nuori noviisi tai mitä vaan siltä väliltä, ota yhteyttä. Laulaminen on antoisaa, laulaminen porukassa, varsinkin miesporukassa on paljon antoisampaa! Ja kyllä, kyllä sinä osaat laulaa.

Kuoro kokoontuu tiistaisin Pellavakeskuksella klo 19.15-20.45. Kuoroharjoitusten jatkot pidetään Jussin baarissa.

 

Yhteystiedot: 

Kuoron puheenjohtaja Pentti Koskimaa, puh. 040 – 575 1870

Sihteeri Aarto Väyrynen, puh. 044 078 5586

Kuoronjohtaja kanttori Olli Salomäenpää, puh. 0400 – 123 690