Someron Musiikinystävät.

SOMERON MUSIIKINYSTÄVÄT RY

Someron Musiikinystävät ry:n tarkoituksena on ennen kaikkea järjestää ja ylläpitää musiikin harrastustoimintaa Somerolla.

Yhdistys pyrkii tarjoamaan opetusta kaikenikäisille ja kaikentasoisille musiikinharrastajille mahdollisimman edullisesti. Opetukseen pääsyyn ei edellytetä tiettyä taitotasoa, pelkkä innostus musiikkiin riittää. Opetus ei myöskään lähtökohtaisesti tähtää mihinkään tutkintoon tai muuhun vastaavaan suoritukseen.

Instrumenttiopetusta tarjoamme tällä hetkellä pianosta, sähköuruista ja huilusta. Tarvittaessa pyrimme järjestämään opetusta myös muista soittimista.

Instrumenttiopetuksen lisäksi yhteistyössä Somero-opiston kanssa tarjolla on 0,5-6-vuotiaille musiikkileikkikoulua.

Pääsääntöisesti tunneille ilmoittaudutaan elokuussa, mutta vapaita paikkoja voi toki kysellä vuoden ympäri. Ilmoittautumistilaisuuksista, sekä muskarin että muun opetuksen osalta, ilmoitetaan Somero-lehdessä.

Vuosittain toukokuussa yhdistys järjestää kevätkonsertin, jossa oppilaat pääsevät esittelemään taitojaan ja tapaamaan samalla muita harrastajia.

Mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös muita konsertteja ja sponsoroimme paikkakunnalla järjestettäviä musiikkitapahtumia.

Musiikinystäviltä on mahdollista vuokrata karaokelaitteita ja -levyjä.

Neuvomme mielellämme kaikenlaisissa musiikkiin ja sen harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa opastamme myös muiden musiikinopetusta järjestävien tahojen pariin, mikäli emme itse suoraan pysty auttamaan.

Ota yhteyttä:

Niina Alitalo, sihteeri
050 320 9508
niina.alitalo (at) gmail.com