Someron Naiskuoro.

Naiskuoro_pieni_tiedosto

Hei nainen!

Pidätkö laulamisesta ja mietit voisiko siinä kehittyä? Tuleeko laulettua silloin tällöin yksin tai ryhmässä karaokea? Haluaisitko laulaa yhdessä toisten naisten kanssa? Jos tunnistat itsesi vaikkapa yhdestä näistä kysymyksistä, älä enää mieti vaan astu rohkeasti estradille ja liity Someron Naiskuoroon!

Someron Naiskuoro on noin 15 moni-ikäisen ja -näköisen naisen kasvuhakuinen pirteä joukko, joka haluaa kehittyä laulajina, niin yksilöinä kuin ryhmänä.

Menneiden vuosikymmenten aikana olemme nähneet ja kokeneet monenlaista, esiintyneet moninaisissa tapahtumissa ja paikoissa sekä tehneet yhteistyötä useiden alueellisten tahojen kanssa. Tulevaisuuteen tähyämme suurella innolla, suunnitelmissa on myös matka Walesiin kesällä 2017.

Kuoron elämään ei kuulu pelkästään laulaminen ja esiintyminen, tapaamme ja puuhastelemme toistemme kanssa myös muuten. Esimerkiksi kesäisin Naiskuorolla on ollut tapana viettää saunapäivä uimisen sekä hyvän ruoan merkeissä.

Jos kiinnostuit kuoromme toiminnasta, niin ota yhteyttä! Harjoittelemme maanantaisin Pellavakeskuksella klo 17.15-18.45.

 

Yhteystiedot:

Kuoron puheenjohtaja Mirja Honkanen, p. 044 – 262 4653

Sihteeri Jaana Laine, p. 0400 – 610 021

Kuoronjohtaja kanttori Olli Salomäenpää, p. 0400 – 123 690