Tekstikoko
 
  • crochet-1481702-1920.jpg
  • dsc-0020.jpg
  • dsc-0001.jpg
  • dsc-0006.jpg
 

Talvilomaviikko 18. - 24.2.2019

Ensii viikolla vietetään talvilomaa ja suurin osa opiston kursseista on myös lomalla. Vain muutaman kurssin kokoontuminen on merkitty myös lomaviikolle. Nämä kurssit ovat:

Myös vakinainen henkilökunta lomailee ensi viikolla seuraavasti:

Kiiruun koulukeskuksessa kokoontuvien ryhmien opettajien ja opiskelijoiden tulee huomioida, että ovet ovat koko viikon lukittuina, jolloin opettajat vastaavat opiskelijoiden sisäänpääsystä.

Sivu päivitetty 11.2.2019 | Riitta Ryhtä

 

Aikuisten kuvataiteen perusopetus
- kartoituskysely

Somero-opisto selvittää mahdollisuutta aloittaa aikuisille suunnattu yleisen oppimäärän mukainen kuvataiteen perusopetus Somerolla.

Kyselyllä kartoitetaan opetuksesta kiinnostuneiden määrää, jonka pohjalta pohditaan koulutuksen tarvetta ja mahdollista opetuksen aloittamista.

Kuvataiteen yleisen oppimäärän mukaisen perusopetuksen kokonaislaajuus on 500 opetustuntia, joka on suunniteltu jaettavaksi kolmelle vuodelle. Opetusta järjestettäisiin syys-toukokuussa yhtenä tai kahtena iltana viikossa. Myös viikonloppuopetus on mahdollista. Uusi opetusryhmä alkaisi joka kolmas vuosi.

Opiskelijat kustantavat kursseilla tarvittavat materiaalit sekä maksavat kurssimaksun, jonka on arvioitu olevan noin 200 - 250 euroa lukuvuodelta.

Saatujen tulosten perusteella mahdollisen päätöksen opetuksen aloittamisesta tekee Someron kaupungin sivistyslautakunta, joka tarvittaessa myös hyväksyy paikallisen opetussuunnitelman ja päättää maksuista.

Kyselyyn voi vastata 24.2.2019 saakka.

Lisätietoja:

Suunnittelijaopettaja Anne Turkulaiselta sähköpostitse anne.turkulainen(a)somero.fi

https://www.oph.fi/download/186919_Taiteen_perusopetuksen_yleisen_oppimaaran_opetussuunnitelman_perusteet_2017.pdf

KYSELYLINKKI

Päivitetty 23.1.2019| Riitta Ryhtä